Samenwerken

Vind jij het leuk om samen te werken? Ik wel!

Samenwerken kan op heel veel leuke en creatieve manieren. Ik geloof in de kracht van samenwerken. Samen hebben we een groter draagvlak en bereiken we meer mensen, zowel burgers als boeren. Maar samen is vaak ook gewoon gezelliger, het houdt ons meer gemotiveerd en scherp. Allemaal voordelen van SAMEN.

Wil jij meer samen? Hou jij van boeren en boerinnen en hun leven? Lijkt het jou leuk om jouw naam te verbinden aan deze website? Dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen!

Hieronder noem ik een voorbeeld van hoe we zouden kunnen samenwerken, maar mocht jij nog een ander idee hebben? Neem gerust contact op!

Blog jij met mij?

Ik zoek altijd boerinnen, boeren en buitenlui met een blog/vlog of ander medium. Welk onderwerp jij ook beschrijft, het lijkt mij leuk om te kijken of we elkaar kunnen helpen.

  • Schrijf jij een keer een gastblog voor mij? Dan schrijf ik er één voor jou!
  • Link jij mij? dan link ik jou!
  • Schrijven we samen een blog, ook dat kan!

Samen hebben we vele volgers en een groot bereik. Zo kunnen wij het (boeren)buitenleven onder de aandacht brengen bij de burger en tegelijk onze hobby uitoefenen.

samenwerken

Heb jij helemaal geen blog of geen blog over het (boeren)buitenleven, maar denk je toch dat we kunnen samenwerken? Doe een voorstel want daar komen we vast uit!

Mediakit

Heb jij interesse om mijn mediakit te zien? Neem dan contact met mij op dan stuur ik je deze vrijblijvend toe.

Wil jij samenwerken?

Stuur me een bericht en dan kijken we welke mogelijkheden er bij ons passen.

Ik hoop snel van je te horen!