Nu ik eindelijk mijn blog een beetje op poten heb, snap hoe ik alles in de computer krijg en vervolgens op mijn website, is het tijd voor een uitdaging! Ik hou van uitdagingen omdat deze mij helpen productief zijn en een uitdaging kan op een lijstje afgevinkt worden. Zoals jullie in een eerdere blok al konden lezen ben ik gek op lijstjes en gek op afvinken (zie blog: de lijst).

In deze tijd van Corona en toch wel veel thuiszitten, leek het me leuk om mezelf een nieuwe uitdaging te stellen. Hoewel er altijd genoeg te doen is op de boerderij vind ik het ook leuk om mezelf uit te dagen op het gebied van deze blog. Nu stuitte ik deze week op een pin met de titel: Blog post title templates. En dat bracht mij op een idee. Het is lastiger dan ik dacht om elke week jullie mee te nemen op mijn boerderijavontuur. Maar dit kan mij helpen, een bloguitdaging. Al snel besloot ik mezelf een bloguitdaging te geven.

De blog-uitdaging

Maar om een goede uitdaging te vinden was nog best lastig. Want er zijn op Pinterest veel blogideeën te vinden, maar die gaan niet over de boerderij. Na wat surfen en pinnen heb ik besloten de volgende uitdaging aan te gaan:

blog titels voor mijn uitdaging

De spelregels

Om het allemaal wat overzichtelijker te maken, heb ik mezelf wat spelregels gegeven:

  • 3 maanden lang
  • 3 keer per week
  • de volgorde van de titels maakt niet uit
  • Ik vertaal de titel vrij naar het Nederlands
  • we beginnen vandaag

Door dit nu met jullie te delen hou ik mezelf scherp en moet ik me er wel aanhouden. Er zou genoeg moeten zijn om over te bloggen omdat het lente is en op de boerderij alles tot leven komt. Er is hier heel veel te doen, alleen soms weet ik niet waar te beginnen met wat ik jullie kan vertellen.

Ik heb nog heel veel zin in deze uitdaging en ik hoop dat jullie het met veel plezier zullen volgen. Reageer gerust op de berichten want ik wil graag weten wat jullie ervan vinden en of jullie leuke ideeën hebben.