De afgelopen week was met een grote verrassing, een speelhuisje en een verrassings-ei. Het begon met een appje van mijn moeder dat ze onverwachts naar Nederland komt! Dat was dan ook gelijk de allerbeste verrassing van de hele zomer en daar kan niets meer overheen.

Maar er waren meer verrassingen!

Speelhuisje

Mijn schoonvader kwam met een speelhuisje voor het boerinnetje aanrijden. Gevonden op Marktplaats voor een habbekrats. Klinkt heel schattig, en dat was het ook, maar het huisje is (nog) niet perse schattig. Het is een heel groot speelhuisje voor een meisje van 1,5 en ook nog erg hoog. Toch wel heel erg leuk en we zien er naar uit dat ze daar straks heerlijk kan spelen.

het speelhuisje wordt geïnstalleerd verrassing speelhuisje verrassings-ei
Lekker zitten op je stoeltje terwijl de mannen hard werken om je huis te bouwen 😉

En het boerinnetje heeft al heel erg genoten van het installeren van het huisje. Dat had natuurlijk wel wat meer voeten in aarde dan gehoopt, maar we hebben er een mooi plaatsje voor gevonden.

Het plaatsen van het huisje een hele middag vermaak verzorgt voor het boerinnetje. Waardoor mama lekker haar handen vrij had, luxe!

De tuin

We hebben ons voorgenomen deze winter de tuin helemaal op te knappen, maar de boer is nu al elke week bezig om bomen weg te halen, te verplaatsen of terug te snoeien. Elke keer weer een verrassing waar het deze keer kaal geworden is. Meestal gebeuren deze grote projecten nog op zaterdagavond…

Een verrassings-ei

En dan de laatste verrassing, waar ik toch wel blij mee was. De nieuwe kippen hebben een ei gelegd! Niet allemaal, maar toch, het begin is er! Heb je mijn blog over de nieuwe kippen gemist, lees deze dan hier.

Een verrassings-ei is normaal gezien van chocolade, ik leerde er iets nieuws over op wikipedia. Maar dit gewone ei kan lekker in de pan, mmm!

de nieuwe bruine legkippen verrassing speelhuisje verrassings-ei

En dan ga ik nu genieten van alle verrassingen! Hopelijk blijft de zomer zo heerlijk positief en vol verrassingen, wat was jouw beste verrassing de afgelopen week? Ik hoor graag van je want, gedeelde vreugde is dubbele vreugde!