Vandaag is een grote dag, de verkoop van mijn eigen online cursus gaat starten!

Jullie hebben natuurlijk allemaal mijn blog gelezen over mijn superspannende coronaproject (meer daarover in deze blog). Wanneer je geïnteresseerd bent, heb je doorgeklikt naar de website. Ik heb mijn zweethandjes afgeveegd en heb de laatste puntjes op de i gezet. De website is verder aangepast en ik heb het werkboek afgemaakt.

Tegenvallers

Wat viel het allemaal tegen en wat duurde het lang voordat deze cursus klaar was. De planning was met kerst alles af, even voor de duidelijkheid; de VORIGE kerst… Zwanger worden hielp niet mee om door te zetten. Een boerderij hielp niet mee om door te zetten. Het leven hielp niet altijd mee om door te zetten. Maar ik heb het toch gedaan, ik heb toch doorgezet en het kostte soms best wat. Ik moest soms zakelijk zijn, wat ik niet zo goed kan. Ik heb dingen over mezelf geleerd die ik niet wist.

Corona had ik best over willen slaan, quarantaine had ik zeker over willen slaan. Maar de creativiteit die ik in deze cursus heb kunnen leggen en het stukje van mezelf maakt het toch de moeite waard. Had ik gewild dat het makkelijker ging? Ja zeker! Had ik iets willen missen? Nee.

En nu is het allemaal af en tijd om de sprong te wagen.

Eindelijk

Eindelijk is het zover! Vanaf vandaag is mijn online opvoedcursus:
Jij in contact met een kind met een trauma of onveilige hechting
online en te koop!

verkoop

Wat een mijlpaal!

Het voelt alsof ik een marathon gelopen heb, maar ik heb de eindstreep gehaald. Het blijft natuurlijk spannend wat mensen ervan vinden en of het echt iemand helpt. Ik voel opluchting en tevredenheid. Mijn gedeelte is nu klaar, het is nu aan de wereld om er iets mee te doen of om het te laten liggen.
Wat doe jij?